Magunkról

Magunkról

aboutusA Medeor cégcsoportot 2005. évben alapították Olaszországban családi vállalkozásként. Kezdetben a köröm- és lábápolási üzletág és a hagyományos kozmetikai szolgáltatások és termékek értékesítése volt a fő profil, de a folyamatosan bővülő üzletkör gyakorlati tapasztalataiból kiindulva, egyre nagyobb igény jelentkezett a professzionális arc- és testápolás beindítására.
Az olaszországi szépségiparra jellemző folyamatos innováció hívta életre cégünknél is azt az igényt, hogy olyan szolgáltatással jelentkezzünk, amely Olaszországban is piacvezető. Fejlesztéseink révén a kozmetikai kezeléseink kibővültek elektrokozmetikai szolgáltatásokkal, valamint fogyasztó, alakformáló, méregtelenítő protokollokkal.

A jelenlegi piaci pozíciónkra jellemző, hogy folyamatosan bővül üzleti hálózatunk mint Olaszországban, mint pedig egyéb más európai országokban is.

Két éve van kapcsolatunk az olaszországi Medeor cégcsoporttal. Az elmúlt időszak tapasztalatait látva úgy éreztük, hogy Magyarországon is jelentős igény merül fel az ott kifejlesztett szolgáltatásokra, termékekre. Ennek eredményeképpen 2016. évben megnyitottuk Medeor Benessere referencia szalonunkat Nagykanizsán, ahol mint kizárólagos magyarországi forgalmazó első kézből tudjuk a gyakorlatban is megmutatni az olasz újdonságokat, innovációkat.