Szolgáltatások

Szolgáltatások

Fogyasztó, karcsúsító kezelések

Arc- és testkezelés 1.

eXilis

eXilis 3 in 1 testkezelés, Holt-tengeri só erejével zsírbontó, méregtelenítő és feszesítő szuper hatékony alakformálás.

Mitől olyan hatékony az eXilis testkezelés?

A Jordán tengeri kivonat az ami a kezelést egyedülállóvá és olyan hatékonnyá teszi – Izrael és Jordánia közt van egy sós tó, a föld legmélyebb pontja, 394 méterrel a tengerszint alatt. A kifolyó vízfolyások hiánya és az erős párolgás miatt, a vizei sótartalma nagyon nagy, tízszer nagyobb, mint más tengereké. A vulkáni hőforrások jelenléte gazdagítja ezen tenger vizének minőségi kompozícióját, amely több mint 25 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz a bőr számára. Magas magnézium, kálium, bromid, kalcium, vas, jód és kéntartalma van, amelyek erős tisztító és méregtelenítő hatásúak.

Gondos és elmélyült kutatás eredményeként az eXilis testkezelés egy alakformáló és méregtelenítő kezelés, tiszta és természetes hatóanyagokkal. Az eXilis testkezelés lehetővé teszi a test kerületének csökkentését 20-100 cm-rel innovatív, gyors, nem invazív és fájdalommentes módon.

Hogyan történik a test méregtelenítése, formálása a sós fáslik segítségével?

A kezelés hatékonyságát, a centiméterek csökkentésével, a természetes hatóanyagok garantálják, amelyek képesek a szövetközi folyadékok kidrénezésére és a speciálisan kifinomult fáslik használata, amelyeket egy modern szerkezet, a THERMOIONOS belsejében, egy aktív nanomolekulákkal telített, 100%-ban természetes jordán tengeri kivonatos, vizes lipofil oldatba merítenek.

A thermoinos melegítő gép ideális hőmérsékletet biztosít az ásványkristályok előkészítéséhez, ahol egy ionizáció indul el, mely folyamat lehetővé teszi, hogy a kristályok jól megtapadjanak a fáslikon. A létrejött sós oldatnak magasabb lesz a sókoncentrációja, mint a testünk belsejének és így egy ozmotikus csere jön létre. A testünk belseje felé vonzódnak az ásványi anyagok és hatóanyagok és ebből következőleg a test belsejéből kifelé haladnak a méreganyagokkal teli folyadékok. Így egy “bőr-újraásványító” hatás jön létre, mely hatékonyan távolítja el a méreganyagokat és ugyanakkor feltölti a szervezetünket értékes ásványi anyagokkal, nyomelemekkel.

Ezen elemek szinergiája, együttműködése jellemzi az eXilis testkezelést, páratlanná téve a kezelést.

A kezelt vendég teste köré csavart fáslik feszesítő hatásúak, míg a kristályok felszívják a felesleges folyadékokat és a szövetközi folyadékokban elraktározott méreganyagokat, ugyanakkor hatóanyagukat kibocsátva sokféle jótéteményt adva a testnek.

Általában a méreganyagok a vesék és a szövetek rossz működését okozzák, lerakódnak és megakadályozzák az elasztin hatását, így aztán ezzel a kezeléssel igazi méregtelenítés történik az elasztin újra-aktiválásával és a kötőszövet megerősítésével. Mindez már az első kezeléstől látható.

A kezelés menete

 1. A kezelés előtt megmérjük 19 ponton a test körméretét
 2. Majd speciális drénező és zsírbontó krémet masszírozunk a bőrbe a fáslik felhelyezése előtt
 3. Az ásványi oldatban előkészített fáslikkal pontos és gondos húzási módszerrel betekercseljük a testet. A tekercselés összenyomó és tonizáló hatást biztosít .
 4. Következeik 60 perc relaxálás
 5. A kezelés után ismét megmérjük 19 ponton a test körméretét, majd speciális kezelő krémekkel zárjuk a testkezelést.

A kezelés hatékonysága

 • A bőr esztétikai hibái ellen
 • Nagyobb rugalmasságot ajándékoz a bőrnek
 • Visszaállítja a bőr ásványi anyag tartalmát, ragyogóvá és élettel telivé varázsolja
 • Tonizálja a keringést
 • Visszaadja az egészséget és szépséget a bőrnek

Végleges lézeres szőrtelenítés

Végleges szőrtelenítés 1.

Valódi, végleges megoldást kínál a szőrtelenítés elterjedt otthoni és kozmetikai módszereivel szemben, melynek csak rövid távú ideiglenes hatása van és számtalan bőrproblémát okoznak (bőrpír, szőrtüszőgyulladás, szőrbenövés).

A 808 nm-es diódás lézer az új technológiát képviseli a lézertechnológiára bízott végleges szőrtelenítésben. A készülék ugyanis speciális hullámhosszú (808 nm) lézersugarat bocsát ki, amely képes áthatolni a bőrön és elnyeli a szőrök pigmentje a szőrtüszők belsejében, miáltal megnő azok hőmérséklete, és végleg szétroncsolja a szőrtüszők csíráztató sejtjeit, maradandó szőrtelenítést érve így el a szelektív fototermolízis elve segítségével.

A kezelés hatékonysága

A 808 nm-es lézer dióda hullámhossza mélyen és hatékonyan hatol be, mivel az adott kromofór célpont, vagyis a szőrszál közvetlenül magába szívja. Az impulzus időtartama és a lézerdióda által kibocsátott energia sűrűsége lehetővé teszi a legjobb eredmények garantálását az egész testre vonatkozóan anélkül, hogy a körülötte levő szöveteket károsítaná, a beépített hűtés pedig a lehető legkomfortosabb kezelést tesz lehetővé.

A lézeres szőrtelenítés előnyei

 • megszabadulhatsz véglegesen a szőrtelenítés gondjától
 • valódi dióda lézeres eljárás
 • az IPL-lel szemben a diódalézer energiája célzott, így biztosított a végleges eredmény
 • hatékonyan alkalmazható világos és sötét bőrű vendégek esetén egyaránt
 • a kezelés nyáron is elvégezhető
 • gyorsan és fájdalommentesen végezhető el a szőrtelenítés bármelyik testrészen
 • nincs többé szőrtüszőgyulladás és kipattogzódás

Arckezelés 1.Arc- és testkezelések

Gépi nyirokmasszázs

Gépi nyirokmasszázs – PRESSOMAX az egyik olyan technológia, ami a legjobb eredményeket adja a drénező, fogyasztó és alakformáló kezelésekben.

A PRESSOMAX nyomásos masszázsos készülék, a test szövetére adagolt nyomásokkal megkönnyíti a szövetközi folyadék és oldott anyagok kidrénezését, amelyek  ott találhatók, aktiválva a vénás keringést is és megszabadítja a sejtközi teret a salakanyagoktól, amit a sejtek folyamatosan oda öntenek. A nyomást nem az egész felületen gyakorolja egyszerre, amit a szegmensek vagy lábrészek takarnak, hanem egy centripetális sorrendben, ami az, amit a vénás vér és a nyirok követ. A nyomás sorrendje elősegíti a szövetközi folyadékok bejutását a nyirokedényekbe és a keringési rendszerbe, aktiválva a természetes folyamatát.

A nyomásos masszázst főleg az alsó végtagok kezelésére, a test azon részeire, amelyeken legtöbb keringési probléma van és javasolt minden esetben, amikor kézi masszázs szükséges. A készülék által végzett nyirokdrénező masszázst optimizálja a speciális drénező hatású termékek kiegészítő használata, amiket akár kézzel, akár különleges speciális kötözőszalagok segítségével.

Radiowave C egypólusú kapacitív rádiófrekvencia

Csökkenti az öregedést és a bőr elernyedését. Csökkenti a ráncokat, a bőr visszanyeri rugalmasságát, megemeli a bőrt és feszesebbé teszi a hasat-feneket. Elégeti a zsírokat, fogyaszt, javítja az izmok rugalmasságát. A rádiófrekvenciás bőrfiatalítást időben elkezdve lelassítható a bőr öregedési folyamata, sőt hosszabb távon vissza is fordítható.

RádiófrekvenciaA Medeor Radiowave C rádiófrekvenciával a zsírbontás területén is kiváló eredményeket érhetünk el! A kezelések hatására a has, comb, fenék, vádli és kar területén jelentősen csökken a zsírszövetek és a cellulit mérete, eltűnik a narancsbőr!

A működési elve azon alapul, hogy az ellenőrzött hőkibocsátással a zsírsejtek folyékonnyá válnak.

Kiterjeszti és elengedi, tömöríti és feszesíti a bőrt, alakot formál, segíti a nyirokrendszert, méregtelenít és gyorsítja a vérkeringést, javítva az anyagcserét. Az esztétikai-kozmetikai célú egypólusú rádiófrekvencia a bőrszövetbe magas frekvenciájú váltakozó elektromos energiát bocsát be.

A szövetekben egy kontrollált, állandó és folyamatos töltésmódosulás jön létre és ebből következően a sejtközi elektrolitok mozognak: a fiziológiai sejtellenállás ellentétes az elektrolitok forgási elmozdulásával, ami biológiai hőenergiát termel, ezáltal a mélyebb részekben megnő a hőmérséklet.

Így a kollagéntermelés aktiválódik. Ez egy önjavító folyamata a bőrnek valós sejtmegújulással.

InfraszaunaInfraszauna

Az infrasugár egy olyan vörös fénysugár, amely nem a környező teret melegíti fel, hanem közvetlenül arra a testre hat, amelyre irányul a fénysugár.

Izzaszt: az izzadás és a magas hőfok elősegíti, hogy bőrünk lágy és selymes legyen

Növeli a bőr ellenálló és védekezőképességét:  bőrünk jobban fog tudni ellenállni például a szélsőséges időjárásnak, de a sérülések vagy hegek is hamarabb gyógyulnak a segítségével.

Mélyebbre hatolnak a sugarai, mint a napfénynek: akár háromszor olyan mélyre tudnak hatolni az infrasugarak, mint a Nap sugarai, ezáltal a méreganyagok távozni tudnak a szervezetünkből.

Bőresztétikai gondokra is kiváló: az infraszaunás kezelések hatására enyhűlnek és látványos javulásnak indulnak a bőresztétikai problémák.

Mindenki számára hatásos: nincsenek kivételek, az infraszauna bőrre gyakorolt  jótékony hatása független nemtől, kortól, de még bőrtípustól is.

Mit érdemes az infraszaunáról tudni?

 • gyógyít
 • szépít
 • fogyaszt
 • méregtelenít
 • fájdalomcsökkentő
 • immunerősítő
 • vérkeringés fokozó
 • stresszoldó

Az infraszauna jótékony hatásai

 • izom és izületi betegségek, sport sérülések, allergiás bántalmak enyhítése
 • növeli a vérkeringés intenzitását
 • az izzadás által méregteleníti a szervezetet
 • nagyszerű kalória és zsírégető módszer, úgy hogy közben nem kell fárasztó mozgást végezni
 • gyorsítja a sebek gyógyulását
 • depresszió és stressz megelőző hatása van
 • narancsbőr eltűntetésénél rendkívül hatékony
 • a szauna használatakor a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebb és üdébb lesz
 • eltünteti az apróbb bőrhibákat

Hogyan tudunk az infraszauna segítségével jó pár kilótól megszabadulni?

A hagyományos finn szauna is izzasztó hatással bír, de az infraszauna a test mélyebb rétegeibe is képes eljuttatni a sugarakat, ezáltal sokkal könnyebben lehet vele a méregtelenítést, a test felfrissítését végezni. Az infraszaunák kívül és belül is szépítenek. Hála a méregtelenítésnek, egészségesebb leszel és súlyt is tudsz vele veszíteni. A diétázóknak és a sportolóknak különösen ajánlott. Ajánlott heti 2-3 alkalommal.

Lúgosítás infraszunával!

Turmalinos infraszauna, más néven lúgosító infraszauna, ami segít megelőzni a szervezet elsavasodását! De mi is az a turmalin? – A turmalin egy olyan különleges kristály, amely negatív ionokat bocsát ki és ezek az ionok képesek megkötni a levegőben és az emberi szervezetben lévő méreganyagokat. Bár az emberi szervezet lúgos kémhatású, az embert ért stressz, a rendszertelen és nem egészséges táplálkozás savassá tehet, ezáltal pedig betegségek alakulhatnak ki. Ahhoz, hogy egészségesek legyünk, fontos, hogy szervezetünk kellően lúgos legyen, erre pedig kiváló megoldást nyújt a turmalinos infraszauna. Az ilyen jellegű infraszauna használatakor a turmalinnal bevont sugárzók kibocsátják a negatív ionokat, amelyek lekötik a levegő mikroorganizmusait, így kevés káros anyag jut az emberi szervezetbe.

Miért jó a lúgosító infraszauna?

 • javítja a szervezet ellenálló képességét a betegségekkel szemben
 • segít az egészség megőrzésében
 • a mindennapi káros hatásokkal szemben is ellenállóbbá teszi a testet
 • természetes módon erősíti az immunrendszert
 • kiváló hangulatjavító hatással bír, pozitívan hat a szerotinin szintre

 Az infraszauna használata

 • Aki először ül be egy infrakabinba, annak célszerű alacsony intenzitással és rövid idővel kipróbálni, aztán ha bírja, fokozatosan lehet növelni a hőmérsékletet és az időtartamot. Általában 30 – 55 Celsiuson 25-40 percet optimális tölteni a szaunában, persze ez egyénenként változó lehet.
 • Általánosságban elmondható, hogy aki kipróbálja, egyből megszereti az infraszaunát, ám ha valaki a használata közben rosszul érzi magát, azonnal fejezze be.
 • Száraz testtel üljünk be a kabinba.
 • Az infraszauna használata során ügyelni kell arra, hogy a szervezetből ne távozzon hirtelen túl sok ásványi anyag, azaz figyeljünk oda a pótlásra.
 • Szaunázás előtt és után mindig igyunk bőséges folyadékot (ásványvíz vagy zöld tea). Szaunázás közben leeshet a vérnyomás és az erős verejtékezés miatt is szükség van a folyadékpótlásra.
 • Az infrakabin használatakor mindig terítsünk magunk alá egy törölközőt, ami felfogja az izzadságot.

SSminktetoválás 1.minktetoválás

A Ri-soft liner Ultima a legújabb sminktetováló technológiát képviseli! Az ásványi pigmentjei a legmagasabb igényeket elégítik ki, többek közt nem tartalmaznak nehézfémeket, illatanyagokat, rákkeltő AZO színezékeket!

Sminkelés, sminktanácsadás

A Mesauda Milano egy olasz make up márka, mely széles palettával vár benneteket!

Professzionális és magas minőségű sminktermékei nemcsak extra tartósak, de megőrzik bőröd egészségét és szépségét!

Sminkelés 1.

Köröm- és lábápolás

Az egészséges,szép külső elengedhetetlen része az ápolt kéz és láb. Várjuk kézi pedikűr, klasszikus manikűr, paraffinos kéz és lábápolás, japán manikűr szolgáltatásainkkal!

Köröm- és lábápolás 1.

Műköröm

Épített körmök az egyszerűtől a különlegességekig!
Kínálatunkban szerepelnek épített zselés műköröm, saját köröm zselés megerősítése, gél lakkozás kézre és lábra!
Műköröm 1.